Dziś Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński pozostają w grillowych klimatach. Tym razem zaproponują szaszłyki z mięsa mielonego.
Ostatnie z tej serii:
2025-10-21
Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński opowiedzą o tym, czego nigdy nie robią w kuchni.
2025-10-20
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak opowiadają o daniach z ciecierzycą.
2025-10-17
Przepis na przepyszną pastę, od której nie da się odejść, zdradzają Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński.
2025-10-16
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak zapraszają na recykling kulinarny – tym razem o makaronie i o tym, co z nim zrobić, kiedy ugotujemy go za dużo.
2025-10-15
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak opowiedzą o tym, dlaczego w kuchni warto mieć duży garnek.