Dziś Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński pozostają w grillowych klimatach. Tym razem zaproponują szaszłyki z mięsa mielonego.
Ostatnie z tej serii:
2025-05-16
Tym razem Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak kulinarnie rozmawiają o wątróbce.
2025-05-15
Tym razem Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński podpowiedzą, jak zrobić szaszłyki z kiełbaski.
2025-05-14
Tym razem Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński rozmawiają o szparagach, które są często niedoceniane w naszej kuchni.
2025-05-13
Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński powiedzą o szybkim daniu dla dzieci – makaronie z serem, czasem też z dodatkiem masła.
2025-05-12
Tym razem Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński opowiedzą o tym jak przygotować szparagi z jajkiem sadzonym.