Na widelcu – pudełka bento
Pudełka bento to dobry pomysł na urozmaicenie jedzenia w szkole czy pracy. Opowiedzą o nich Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Dwóch ojców opowiada o ulubionych przepisach, niecodziennych połączeniach i lokalnych smakach z dzieciństwa.
Zapraszają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Pudełka bento to dobry pomysł na urozmaicenie jedzenia w szkole czy pracy. Opowiedzą o nich Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Jak zrobić pasztet ze składników po rosole? Podpowiadają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Tosty z pasztetem – czy to „game changer” jeśli chodzi o tosty? Zapraszają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Jak ugotować zupę cheeseburgerową? Podpowiadają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak podpowiadają, jak zrobić mizerię po azjatycku. Z miodem!
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak opowiadają o tzw. "czekoladzie z Dubaju", która jest produkowana w Pruszczu Gdańskim.
Tosty z jajecznicą – to wcale nie jest takie proste. Wiedzą o tym Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński.
Dziś Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak podpowiadają, jak zrobić pyszne smażone bataty z masłem.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak opowiedzą dzisiaj o śniadaniu dla dzieci i o tym, jak zrobić śliwellę.
Radio Lublin S.A. w likwidacji
ul. Obrońców Pokoju 2
20-030 Lublin
tel. 81 53 64 200
fax 81 532 87 28
e-mail: poczta@radiolublin.pl
© 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone. Radio Lublin S.A. w likwidacji
© 2025 Radio Lublin. Wszelkie prawa zastrzeżone.