Artykuły spożywcze muszą być w odpowiedni sposób oznakowane. Na etykiecie muszą się znaleźć wszystkie składniki produktu.
Ostatnie z tej serii:
2025-02-04
Dziś powiemy o właściwościach leczniczych czarnuszki i wiesiołka.
2025-02-03
W dzisiejszym programie dowiemy się, dlaczego warto jeść mięso.
2025-01-31
Codzienny ruch jest dla naszego organizmu bardzo istotny i korzystniejszy niż bierny wypoczynek. Podstawową aktywnością może być zwykły spacer.
2025-01-30
Codzienna dieta powinna być dobrze zbilansowana i dobrana do indywidualnych potrzeb. Istotny jest sposób przyrządzania potraw i odpowiedni dobór składników, które zapewnią odczucie sytości długo po posiłku.
2025-01-29
Olej rzepakowy, słonecznikowy, lniany czy oliwa z oliwek. To tłuszcze roślinne powszechne w naszej kuchni, ale warto wiedzieć, jakie mają zastosowanie.