Na widelcu – o jajku sadzonym
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak powiedzą, jak podać jajko sadzone, aby posmakowało dzieciom.
Dwóch ojców opowiada o ulubionych przepisach, niecodziennych połączeniach i lokalnych smakach z dzieciństwa.
Zapraszają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak powiedzą, jak podać jajko sadzone, aby posmakowało dzieciom.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak opowiadają o puddingu z jajek na twardo.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak opowiedzą o szybkim śniadaniu.
Czy jedliście kiedyś szaszłyki z tortillą? Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński powiedzą, jak je zrobić.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak zaproponują dzisiaj przepis na lody dla psa z... bulionu wołowego.
Tym razem Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak o janowskim gryczaku.
W audycji porozmawiamy o przekąskach weselnych. Zapraszają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Tym razem Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński o paście z awokadu.
Tym razem Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński opowiedzą o galaretce z arbuza.
Radio Lublin S.A. w likwidacji
ul. Obrońców Pokoju 2
20-030 Lublin
tel. 81 53 64 200
fax 81 532 87 28
e-mail: poczta@radiolublin.pl
© 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone. Radio Lublin S.A. w likwidacji
© 2025 Radio Lublin. Wszelkie prawa zastrzeżone.