Na widelcu – pasta z batatów
Na polskie stoły szturmem weszły bataty, czyli słodkie ziemniaki. Jak je przyrządzić?
Dwóch ojców opowiada o ulubionych przepisach, niecodziennych połączeniach i lokalnych smakach z dzieciństwa.
Zapraszają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Na polskie stoły szturmem weszły bataty, czyli słodkie ziemniaki. Jak je przyrządzić?
Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński zapraszają na ryż z jajkiem i warzywami.
Pyszny domowy kebab - przepis zdradzają Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak podpowiadają, jak zrobić smaczne kaszotto.
Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak tym razem opowiedzą o włoskiej kuchni. Na pierwszy ogień poszła – pinsa.
Na co uważać na urlopie, jeśli chodzi o nasze kulinarne ekscesy?
Przepis na ciekawy gulasz warzywny zdradzają Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński.
Paweł Typiak i Grzegorz Chyliński tym razem opowiadają o paście jajecznej.
Jak zrobić dobrą kawę mrożoną? Radzą Grzegorz Chyliński i Paweł Typiak.
Radio Lublin S.A. w likwidacji
ul. Obrońców Pokoju 2
20-030 Lublin
tel. 81 53 64 200
fax 81 532 87 28
e-mail: poczta@radiolublin.pl
© 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone. Radio Lublin S.A. w likwidacji
© 2025 Radio Lublin. Wszelkie prawa zastrzeżone.